Het appartement is zeer centraal gelegen op de 3e verdieping residentie Zonnestraal - zeedijk van Nieuwpoort Bad. In 2016 werd het compleet gerenoveerd en uitgerust met de alle voorzieningen die een vakantie aangenaam maken. Het biedt plaats aan 2-4 personen. Er is een afzonderlijks slaapkamer met 2-persoonsbed en een zetelbed in de living dat kan omgevormd worden tot 2-persoonsbed.

De prijzen en beschikbaarheden zijn een indicatie. Dit wil zeggen dat de prijzen per week en per dag verschillen per seizoen. Maw wanneer u een aanvraag doet dan is de prijs pas definitief na bevestiging van ons per mail. 

Prijzen :Wij verhuren vanaf 2 nachten. Per nacht dient een toeslag van 7€ te worden bijgeteld bij de prijs. Dit moet afzonderlijk worden aangeklikt in de reservatietool indien je de reservatie online doet. 

Week = van vrijdag  (14u) tot vrijdag  (10u)

Weekend = van vrijdag (14u) - zondag (10u)

Midweek = van maandag (10u) - vrijdag (10u)

Indien u wenst kan het appartement door ons gepoetst worden, hiervoor vragen wij 65€ (wel stofzuigen voor vertrek). Indien u het wenst kan u zelf het appartement poetsen. Na controle wordt de waarborg teruggestort op de rekening

Doe je iemand graag een weekendje aan zee cadeau? Wij maken met veel plezier een cadeaubon voor de gelukkige!

Contacteer ons voor meer info   I   sarah.vandenneuker@telenet.be   I   0494/57.31.89

Deel onze pagina en maak kans op een weekend aan zee

Klik hier like onze FB-pagina en blijf op de hoogte van onze acties!