Prijzen :Wij verhuren vanaf 2 nachten. Per nacht dient een toeslag van 7€ te worden bijgeteld bij de prijs. Dit moet afzonderlijk worden aangeklikt in de reservatietool indien je de reservatie online doet. Hou er rekening mee dat de online-reservatibetool niet 100% de correcte prijs weergeeft van het  verblijf. Er bestaat geen mogelijkheid om het verbruik en parking voor de verschillende dagen aan te duiden waardoor het eindbedrag niet correct is. Bij ontvangst van uw reservatie maken we in het huurcontract de juiste berekening zodat u een zicht heeft op wat de werkelijke kostprijs zal zijn. De volledige juiste prijslijst is hierboven in de tabel terug te vinden.

Week buiten de schoolvakanties= van vrijdag  (14u) tot vrijdag  (10u)

Week tijdens de grote vakantie = van zaterdag (14u) tot zaterdag (10u)

Weekend = van vrijdag (14u) - zondag (10u)

Midweek = van maandag (14u) - vrijdag (10u)

Indien u wenst kan het appartement door ons gepoetst worden, hiervoor vragen wij 65€ (wel stofzuigen voor vertrek). Indien u het wenst kan u zelf het appartement poetsen. Na controle wordt de waarborg teruggestort op de rekening

Het appartement Zonnestraal is zeer centraal gelegen op de 3e verdieping - zeedijk  66 van Nieuwpoort Bad. In 2016 werd het compleet gerenoveerd en uitgerust met de alle voorzieningen die een vakantie aangenaam maken. Het biedt plaats aan 2-4 personen. Er is een afzonderlijks slaapkamer met 2-persoonsbed en een zetelbed in de living dat kan omgevormd worden tot 2-persoonsbed. Het appartement Springvloed gelegen op de zeedijk 103 te Nieuwpoort - 8e verdieping is identiek aan het appartement zonnestraal en werd volledig verbouwd eind 2018. De gevel van residentie Springvloed werd in juni 2021 volledig vernieuwd. 

 

De prijzen en beschikbaarheden zijn een indicatie. Dit wil zeggen dat de prijzen per week en per dag verschillen per seizoen. Maw wanneer u een aanvraag doet dan is de prijs pas definitief na bevestiging van ons per mail.