30% korting voor verblijf in Springvloed van 1/11/20-30/06/21

Gevelwerken zullen zicht beperken maar binnen is geen hinder + alle comfort

Het appartement is zeer centraal gelegen op de 3e verdieping residentie Zonnestraal - zeedijk van Nieuwpoort Bad. In 2016 werd het compleet gerenoveerd en uitgerust met de alle voorzieningen die een vakantie aangenaam maken. Het biedt plaats aan 2-4 personen. Er is een afzonderlijks slaapkamer met 2-persoonsbed en een zetelbed in de living dat kan omgevormd worden tot 2-persoonsbed.

De prijzen en beschikbaarheden zijn een indicatie. Dit wil zeggen dat de prijzen per week en per dag verschillen per seizoen. Maw wanneer u een aanvraag doet dan is de prijs pas definitief na bevestiging van ons per mail. 

Prijzen :Wij verhuren vanaf 2 nachten. Per nacht dient een toeslag van 7€ te worden bijgeteld bij de prijs. Dit moet afzonderlijk worden aangeklikt in de reservatietool indien je de reservatie online doet. Hou er rekening mee dat de online-reservatibetool niet 100% de correcte prijs weergeeft van het  verblijf. Er bestaat geen mogelijkheid om het verbruik en parking voor de verschillende dagen aan te duiden waardoor het eindbedrag niet correct is. Bij ontvangst van uw reservatie maken we in het huurcontract de juiste berekening zodat u een zicht heeft op wat de werkelijke kostprijs zal zijn. De volledige juiste prijslijst is hierboven in de tabel terug te vinden.

Week buiten de schoolvakanties= van vrijdag  (14u) tot vrijdag  (10u)

Week tijdens de grote vakantie = van zaterdag (14u) tot zaterdag (10u)

Weekend = van vrijdag (14u) - zondag (10u)

Midweek = van maandag (10u) - vrijdag (10u)

Indien u wenst kan het appartement door ons gepoetst worden, hiervoor vragen wij 65€ (wel stofzuigen voor vertrek). Indien u het wenst kan u zelf het appartement poetsen. Na controle wordt de waarborg teruggestort op de rekening

Doe je iemand graag een weekendje aan zee cadeau? Wij maken met veel plezier een cadeaubon voor de gelukkige!

Klik hier like onze FB-pagina en blijf op de hoogte van onze acties!

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

Deel onze pagina en maak kans op een weekend aan zee

Contacteer ons voor meer info   I   sarah.vandenneuker@telenet.be   I   0494/57.31.89