top of page


Indeling van het appartement Santhooft 

Badkamer : beschikt over een lavabo - douche en toilet (toiletpapier mee te brengen). Wij voorzien ook geen handdoeken
Keuken : volledig uitgerust met alle nodige apparatuur. Vaatwas (pads zelf mee te brengen)-kookplaat-dampkap-grote ijskast met vriesvak-combi/microwave. Verder staat er een seseo-apparaat (hiervoor moet je zelf de pads meebrengen)- broodrooster - koffiezetapparaat-waterkoker en alle nodige keukengerei. Poetsproducten eveneens aanwezig.
1 Slaapkamer : 2-persoonsbed 160*200 - donsdeken - hoofdkussens
(hoeslaken en dekbedovertrek zelf mee te brengen). Beschikt over heel wat bergruimte om de kleding op te bergen. TV aangesloten op de digitale kanalen
Indien gewenst kunnen we lakens voorzien, dit is op aanvraag. Voor een opgemaakt dubbel bed  vragen we 15€/bed

Living  : Salon met lonschair -> hieronder bevinden zich de hoofdkussens en donsdeken voor het 2-persoonsbed wanneer de zetel wordt omgevormd naar een bed (hoeslaken en donsovertrek zelf mee te brengen indien je aan ons niet vraagt dit te voorzien). 
SmartTV  aanwezig - gebruik van Wifi is gratis
Eettafel met 4 stoelen en dressoir 
Balkon/Terras : het appartement beschikt over een mooi zonneterras waar je van 's morgens 8u tot in de namiddag 15u30 kan genieten van het zonnetje. Er is een tafel en 2 stoelen voorzien + 2 comfortabele zetels om te genieten. Er zijn frontaal geen andere appartementsgebouwen waardoor je een prachtig zicht hebt over het Hinterland. Het terras is bereikbaar vanuit de kamer en vanuit de living dmv een groot schuifraam.
Fietsenstalling : beneden in het gebouw kunnen fietsen worden gestald. Dit is op aanvraag voor toegang die afgesloten is met sleutel. Er is ruimte voor 2 fietsen op naam van het appartement
Garage : wij beschikken over een staanplaats in de ondergrondse garage en kan op aanvraag mee worden gehuurd. Deze bevindt zich onder  het gebouw -2. Je kan vanuit de garage rechtstreeks met de lift naar het appartement.
Strandhuisje  : van april tot september staat niet ver van het appartement ons strandhuisje dat op aanvraag ook kan gehuurd worden. Het beschikt over 4 ligstoelen en 2 windzeilen + parasol. 
 

Ons appartementje Santhooft is gelegen in de Franslaan 102 op 20m van de winkelstraat (ter hoogte van Lotta) en 50m vd zeedijk en heeft een prachtig zicht op de duinen van Nieuwpoort en het Hinterland zonder inkijk vanuit andere appartementen.
Het appartement biedt plaats voor max. 4 personen en werd helemaal gerenoveerd in maart 2022.  
Na elk verblijf gaan wij zelf terplaatse om alles grondig na te kijken zodat we zeker zijn dat onze volgende gasten aankomen in een net appartement. 

bottom of page