top of page

Indeling van het appartement Springvloed 

Badkamer : beschikt over een lavabo - douche en toilet (toiletpapier mee te brengen). Wij voorzien ook geen handdoeken
Keuken : volledig uitgerust met alle nodige apparatuur. Vaatwas (pads zelf mee te brengen)-kookplaat-dampkap-grote ijskast met vriesvak-combi/microwave. Verder staat er een seseo-apparaat (hiervoor moet je zelf de pads meebrengen)- broodrooster - koffiezetapparaat-waterkoker en alle nodige keukengerei. Poetsproducten eveneens aanwezig.
Slaapkamer : 2-persoonsbed 160*200 - donsdeken - hoofdkussens
(hoeslaken en dekbedovertrek zelf mee te brengen). Beschikt over heel wat bergruimte om de kleding op te bergen. TV aangesloten op de digitale kanalen
Indien gewenst kunnen we lakens voorzien, dit is op aanvraag. Voor een opgemaakt dubbel bed  vragen we 15€/bed

Living  : Salon met lonschair -> hieronder bevinden zich de hoofdkussens en donsdeken voor het 2-persoonsbed wanneer de zetel wordt omgevormd naar een bed (hoeslaken en donsovertrek zelf mee te brengen). 
SmartTV en Digicorder aanwezig - gebruik van Wifi is gratis
Eettafel met 4 stoelen en dressoir 
Fietsenstalling : beneden in het gebouw kunnen fietsen worden gestald. Dit is op aanvraag voor toegang.
Garagebox : wij beschikken over een garagebox en kan op aanvraag mee worden gehuurd. Deze bevindt zich achter het gebouw, ondergronds -2 
Strandhuisje  : van april tot september staat niet ver van het appartement ons strandhuisje dat op aanvraag ook kan gehuurd worden. Het beschikt over 4 ligstoelen en 2 windzeilen + parasol. 
 

Ons appartementje Springvloed is gelegen zeedijk 103 te Nieuwpoort en heeft van op de 8e verdieping een prachtig zicht op zee.
Het appartement biedt plaats voor max. 4 personen en werd helemaal gerenoveerd in 2018.  
Na elk verblijf gaan wij zelf terplaatse om alles grondig na te kijken zodat we zeker zijn dat onze volgende gasten aankomen in een net appartement. 

bottom of page