Beschrijving & Indeling van het appartementSanthooftB is gelegen op de Franslaan 102 op de 9e verdieping en biedt een fenomenaal zicht over de villawijk, want het appartement is gericht langs de Elisalaan. Dit zicht overtuigde ons dadelijk!

Het is niet gelegen aan de zeedijk zoals de 2 andere maar ligt wel volledig zuidgericht waardoor er van 's morgens 8u tot in de namiddag
 16u volop kan genoten worden van het zonnetje op ons mooi terras van maar liefst 6,5 m
Het wordt hier zalig vertoeven!!

We ontvangen
max. 4 personen in ons appartementje want we vinden comfort toch wel belangrijk. 

Badkamer : beschikt over een lavabo - douche en toilet (toiletpapier mee te brengen). 

Keuken : volledig uitgerust met alle nodige apparatuur. Vaatwas (pads zelf mee te brengen)-kookplaat-dampkap- ijskast met vriesvak-combi/microwave. Verder staat er een seseo-apparaat (hiervoor moet je zelf de pads meebrengen)- broodrooster - koffiezetapparaat-waterkoker en alle nodige keukengerei
Poetsproducten eveneens aanwezig.


Slaapkamer : 2-persoonsbed 160*200 - donsdeken - hoofdkussens
(hoeslaken en dekbedovertrek zelf mee te brengen). Beschikt over heel wat bergruimte om de kleding op te bergen. Digitale TV  aangesloten op de digitale kanalen. Vanuit de slaapkamer is het terras toegankelijk.

Living  : Salon met lonschair -> hieronder bevinden zich de hoofdkussens en donsdeken voor het 2-persoonsbed wanneer de zetel wordt omgevormd naar een bed (hoeslaken en donsovertrek zelf mee te brengen). 
SmartTV en Digicorder aanwezig - gebruik van Wifi is gratis
Eettafel met 4 stoelen en dressoir 

Bergruimte in de hal  : hier bevindt zich een ingemaakte kast waar poetsgerief maar ook jassen kunnen opgeborgen worden. 

Fietsenstalling : beneden in het gebouw -2 hebben we gepersonaliseerde plaatsen voor 2 fietsen - plaats nr 8 en 13. Dit is op aanvraag voor toegang. De fietsenruimte is afgesloten dmv een sleutel en is dus niet toegankelijk voor iedereen. De fietsen staan hier zeer veilig gestald. De fietsenruimte is toegankelijk via de garagepoort.


Parkeerplaats : Wij beschikken over een parkeerplaats onder het gebouw -2 die we mee verhuren met het appartement. Gezien het vrij moeilijk is in Nieuwpoort om parking te vinden is het aangewezen om via ons een parkeerplaats te reserveren, de prijzen hiervoor zijn vermeld bij de verhuur van het appartement. 

Strandhuisje : van april tot september beschikken we over een stranhuisje dat op aanvraag kan worden gehuurd. Het bevindt zich niet ver van het appartement en beschikt over 4 ligstoelen, 2 windzeilen en parasol. Reservatie is aangewezen.
 

Beschikbaar vanaf 27/02/22